تمدید فرصت ارسال آثار به اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی/نمایه سازی مقاله‌ها در پایگاه ISC
11 بهمن 1399

فرصت ارسال آثار به اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی تا روز 15 فروردین 1400 تمدید شد و مقاله‌های بخش علمی در پایگاه ISC نمایه داده خواهند شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فرصت ارسال آثار به اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی تا روز 15 فروردین سال 1400 تمدید شد و مقاله‌های بخش علمی با کد اختصاصی 62834-99200 در پایگاه استنادی علوم جهان اسام (ISC) نمایه داده خواهند شد.

گفتنی است‌؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی، «اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» را برگزار می‌کند.

همچنین این جشنواره در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران برای ثبت‌نام و ارسال آثار در اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌توانند به سامانه srpf.ut.ac.ir مراجعه کنند. آیین اختتامیه این جشنواره در اوایل اردیبهشت ماه سال 1400 برگزار خواهد شد.